HomeStiriMobile › Oferta Orange de sarbatori

Oferta Orange de sarbatori

23 noiembrie 2011 | 11:21
De sarbatori, clientii Orange beneficiaza de o oferta atractiva, cu telefoane la pret special si cu minute nationale bonus. Aceeasi oferta este disponibila si clientilor noi care isi achizitioneaza un abonament Pantera, Delfin sau Flamingo.
Oferta Orange de sarbatori
Preturile telefoanelor din oferta sunt valabile atat pentru clientii Orange, cat si pentru cei care isi fac un abonament nou, iar prin folosirea punctelor Thank You acumulate clientii fideli pot beneficia de cele mai avantajoase preturi.

Oferta de terminale acopera intreaga gama, de la telefoane practice precum LG A225 la 5 euro, Nokia C1-01 la 15 euro si Samsung S5610 la 45 euro, pana la smartphone-uri precum iPhone 4S la 179 euro, LG Optimus Black la 49 euro sau Nokia 700 la 59 euro.

In cadrul aceleiasi oferte de sarbatori, sunt incluse si noile telefoane care fac parte din programul „Best Deal”, respectiv Nokia C3-01 Touch&Type si Samsung Wave 575, ambele de la 49 euro.

Orange ofera si minute nationale bonus pentru orice telefon cumparat prin programul Orange Thank You sau la activarea unui abonament nou Delfin, Pantera sau Flamingo. Astfel, clientii vor primi in primele trei luni 50 de minute/luna pentru abonamentele de pana la 8 euro si 100 de minute/luna pentru abonamentele incepand de la 8 euro.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!