HomeStiriMobile › Orange a lansat 3 optiuni noi pentru utilizatorii de internet pe mobil

Orange a lansat 3 optiuni noi pentru utilizatorii de internet pe mobil

2 aprilie 2012 | 11:39
Acestea sunt Net Go, Net Run si Net Fly si au fost create pentru a sustine nevoia de consum de date a abonatilor, posesori de smartphone, care nu au inca o optiune activa de internet pe mobil prin care sa foloseasca la maxim browserul si viteza telefonului.
Orange a lansat 3 optiuni noi pentru utilizatorii de internet pe mobil
Clientii pot beneficia acum de un trafic mult mai mare, de 600 MB, 1 GB sau 2 GB trafic national de internet, in functie de optiunea aleasa. in plus, pentru a naviga in voie pe site-urile preferate, abonatii vor primi acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la site-uri precum m.hotnews.ro, m.yahoo.com sau m.facebook.com.

Optiunile Net Go, Net Run si Net Fly pot fi activate pe o perioada de 30 de zile, 12 luni sau 24 de luni. Pentru activare, ei trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numarul 321.

Costurile optiunilor variaza intre 6 si 10 euro, TVA inclus. Dupa consumarea traficului inclus, clientii pot naviga cu 0,50 euro / 50 MB. Astfel, daca vor consuma inca 500 MB in plus fata de traficul disponibil, ei vor avea un cost suplimentar de 5 euro.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!