HomeStiriMobile › Orange anunta rezultatele financiare pentru T1

Orange anunta rezultatele financiare pentru T1

4 mai 2012 | 11:12
In primele trei luni ale acestui an, Orange Romania a obtinut venituri in valoare de 220 milioane de euro, rezultate ce corespund in totalitate asteptarilor companiei. Ultimul trimestru evidentiaza o tendinta de revenire a veniturilor totale, cu o descrestere de doar 1,1 % comparativ cu perioada corespunzatoare anului trecut.
Orange anunta rezultatele financiare pentru T1
La 31 martie 2012, Orange Romania avea 10.087.025 clienti, iar venitul mediu anual pe utilizator (ARPU) a fost de 82 Euro. in decursul acestui trimestru au fost cu 53% mai multe numere portate in retea decat in perioada similara a anului trecut.

Inceputul anului 2012 arata in continuare o crestere a pietei de tablete si smartphones. Astfel, numarul de tablete vandute s-a triplat comparativ cu primul trimestru al anului trecut, iar volumul vanzarilor de smartphones a crescut in primul trimestru al anului 2012 cu 44%. Aceasta crestere a sustinut o majorare de 23% a numarului de utilizatori de internet pe mobil.

De asemenea, numarul clientilor care beneficiaza de HD Voice, serviciu lansat in premiera de Orange anul trecut, ce ofera o calitate superioara a sunetului, a crescut in primul trimestru din 2012 cu 20,5% fata de ultimul trimestru al anului trecut.

Ne-am propus sa devenim un „digital coach” si sa facilitam accesul la lumea digitala. Strategia noastra este conceputa in aceasta directie, pentru ca dorim sa le oferim clientilor nostri posibilitatea sa foloseasca la maximum dispozitivele pe care le au, sa se conecteze, sa comunice si sa socializeze mai usor. in plus, dorim ca ei sa beneficieze de avantajele serviciilor Orange permanent, indiferent unde s-ar afla, si sa lucreze mai eficient atunci cand calatoresc.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

Pentru detalii privind rezultatele financiare inregistrate de France Telecom-Orange in primul trimestrul al anului 2012, va invitam sa consultati documentul atasat.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!