HomeStiriMobile › Orange face oferta de toamna

Orange face oferta de toamna

20 septembrie 2011 | 11:07
Orange si-a redefinit abonametele, oferind mai multe avantaje la abonamentele Delfin, Flamingo, Fluture si Pantera.
Orange face oferta de toamna
Acestea asigura noi servicii si pachete de minute, SMS-uri sau MMS-uri, grupandu-se in continuare pe diferite tipologii de comunicare ale clientilor.

Abonamentele Delfin, pe langa mai multe minute, includ de acum si SMS-uri in retea si se adreseaza celor care doresc sa comunice atat prin voce, cat si prin mesaje scrise.

Pentru abonamentele Pantera, una dintre principalele noutati este pachetul generos de SMS-uri nationale. In plus, clientii beneficiaza de notificari Info Servicii gratuite, la alegere intre stiri, meteo, curs valutar sau alte domenii preferate. Abonamentele Pantera care pornesc de la 21 euro/luna includ gratuit accesul si traficul la TV pe mobil, prin care pot fi vizionate 16 programe TV in direct, dar si videoclipuri cu stiri, sport, muzica si filme. Accesul la posturile TV poate fi facut si prin intermediul aplicatiei TV live de la Orange, disponibila pentru clientii posesori de iPhone.

Cu abonamentele Flamingo, create special pentru apeluri internationale pe fix sau mobil, clientii primesc in plus fata de beneficiile existente si 25 de SMS internationale. Acestea sunt gratuite timp de 6 luni pentru un abonament nou Flamingo pe 24 de luni si timp de 3 luni in cazul contractelor de 12 luni.

Pentru clientii care isi doresc avantajele unui abonament, dar si beneficiile unei cartele PrePay, abonamentul Fluture ofera de astazi mai multe minute si SMS-uri in retea.

Tot in luna septembrie, clientii pot achizitiona telefonul best deal Nokia E5 incepand de la 39 de euro impreuna cu abonamentul Delfin 14 si optiunea Net Mail pe doi ani. Nokia E5 este compatibil HD Voice, serviciu disponibil in exclusivitate la Orange ce ofera claritate si calitate superioara a sunetului in timpul convorbirilor si reduce zgomotul de fundal. Oferta de telefoane se reinnoieste cu noul BlackBerry Bold 9900, primul din gama Bold cu touchscreen si cel mai subtire BlackBerry de pana acum. Acesta este disponibil in exclusivitate la Orange la preturi incepand de la 299 euro impreuna cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si optiunea BlackBerry 15.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!