HomeStiriMobile › Patru milioane de iPhone 4S vandute in prima saptamana

Patru milioane de iPhone 4S vandute in prima saptamana

18 octombrie 2011 | 11:51
Saptamana trecuta a fost una plina pentru Apple. Compania a anuntat ca in prima saptamana s-au vandut peste patru milioane de smartphone-uri iPhone 4S.
Patru milioane de iPhone 4S vandute in prima saptamana
Disponibil doar in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie deocamdata, noul telefon al celor de la Apple s-a vandut cu mult peste asteptarile companiei. Se pare ca moartea lui Steve Jobs este intradevar primul deces de marketing din lume, pentru ca vanzarile lui iPhone 4S sunt mai mari decat estimau chiar si cei mai optimisti analisti.

Viitorul suna cu atat mai bine cu cat incepand din aceasta saptamana, smartphone-ul va ajunge incet, incet si in tarile in care inca nu a ajuns. De fapt, pana la sfarsitul anului, iPhone 4S va fi disponibil in toate tarile in care Apple opereaza direct sau prin distribuitori locali.

Oricum, Apple a marit cererea distribuitorilor sai de echipamente necesare la productia lui iPhone 4S cu 50% mai mult fata de cat estimasera initial. De altfel, compania a crescut valoarea exportului de la 10 milioane de unitati preconizate la 15 milioane la sfarsitul acestei saptamani.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!