HomeStiriMobile › Posesorii de iPhone primii la jocurile pe mobil

Posesorii de iPhone primii la jocurile pe mobil

7 iulie 2011 | 09:46
Studiile au aratat ceea ce deja era de asteptat: jocurile sunt categoria cea mai populara dintre aplicatiile pentru telefonul mobil.
Posesorii de iPhone primii la jocurile pe mobil
Nielsen, companie specializata in studii si cercetari, a prezentat un raport conform caruia dintre cei care au descarcat aplicatii in ultimele 30 de zile, 93% sunt dispusi sa plateasca pentru un joc. Doar 76% dintre ei sunt dispusi sa plateasca pentru alt gen de aplicatie.

Cei care descarca jocuri pentru smartphone-ul personal detin un iPhone sau un telefon cu Windows Phone 7 sau Android, in timp ce posesorii de Blackberry sunt raman la jocurile preinstalate.

Un amator de jocuri pe telefon petrece in medie 7,8 ore pe luna jucandu-se. Timpul creste pentru posesorii de iPhone pana la 14,7 ore pe luna si pentru cei cu un smartphone Android pana la 9,3 ore pe luna, conform datelor oferite de Nielsen.

Din randul celor care au descarcat aplicatii in ultima luna, 64% au ales jocuri, 60% au descarcat aplicatii legate de prognoza meteo si 56% aplicatii pentru retele de socializare. Doar 6% au descarcat aplicatii pentru casa sau de ingrijire personala si doar 11% aplicatii corelate cu educatia.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!