HomeStiriMobile › Romtelecom modifica pachetele de servicii

Romtelecom modifica pachetele de servicii

9 august 2011 | 12:12
Romtelecom a anuntat modificarea ofertei sale de servicii si gruparea acestora in pachete integrate.
Romtelecom modifica pachetele de servicii
Studiile realizate au aratat ca exista trei niveluri principale de consum. In functie de acestea au fsot grupate abonamentele de voce, internet si televiziune (satelit si IPTV). Noile pachete sunt disponibile in trei variante de consum - de baza, mediu si avansat.

Pachetele care includ trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro fara TVA, cu reduceri de pana la 33% fata de pretul individual.Daca un client alege un anumit pachet de servicii dar opteaza pentru o varianta superioara de abonament pentru unul dintre servicii, va plati in plus, lunar, 1 euro (fara TVA) pentru serviciu.

Clientii pot opta si pentru pachetele care includ si cate doua servicii, Internet si voce sau televiziune si voce, cu preturi intre 9 si 16 euro fara TVA. Cei care au doua pachete de servicii pot trece la o varianta superioara de abonament pentru 1,5 euro (fara TVA) in plus pe luna, pentru fiecare serviciu.In plus, echipamentele necesare pentru serviciile de voce si internet din noile pachete sunt oferite fara nici un cost de chirie pe toata durata de utilizare a serviciului. Echipamentele pentru serviciul de televiziune au o chirie de 1,4 euro (fara TVA) care se achita lunar.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!