HomeStiriMobile › Samsung a depasit Apple

Samsung a depasit Apple

31 octombrie 2011 | 10:59
Samsung a depasit Apple la vanzarile de smartphone-uri trimestrul trei din 2011 si devine astfel liderul pe acest segment de piata.
Samsung a depasit Apple
Daca vanzarile Apple iPhone s-au redus cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 17,1 milioane de unitati in trimestrul al treilea, Samsung a inregistrat pentru aceeasi perioada o crestere de 44%, adica la 27,8 milioane de unitati vandute, de patru ori mai multe decat in trimestrul al treilea al lui 2010.

Conform acestor cifre, in al treilea trimestru al anului, Samsung a inregistrat o cota de piata de 23,8% din piata telefoanelor, adica cu aproximativ 9% mai mult decat Apple.

Se pare ca vanzarile coreenilor nu au fost afectate deloc de procesele intentate de Apple, ba mai mult, initiativa companiei americane de a bloca diferite piete europene pentru produsele Samsung nu au facut decat publicitate directa produselor coreene.


Mai mult, Samsung a declarat ca cererile pentru procesoarele similare celor implementate in iPhone sau iPad sunt in crestere continua, in ciuda faptului ca Apple a decis sa mai cumpere de la acestia respectivele produse.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!