HomeStiriMobile › Samsung Galaxy S3 a fost lansat in Europa

Samsung Galaxy S3 a fost lansat in Europa

30 mai 2012 | 09:29
Grupul sud-coreean Samsung Electronics a lansat ultimul sau smartphone oficial in Europa. Samsung Galaxy S3 este prezent de astazi pe 28 de piete din Europa si Orientul Mijlociu, in incercarea de a obtine un avans consistent inainte ca rivalul Apple sa lanseze o noua versiune a modelului iPhone.
Samsung Galaxy S3 a fost lansat in Europa
Potrivit Samsung, pana in luna iulie un numar de 296 de operatori din 145 de tari din intreaga lume vor oferi clientilor Galaxy S3, analistii estimand ca noul smartphone va devansa recordul de 20 de milioane de unitati vandute la nivel mondial stabilit de predecesorul Galaxy S II.

Precomenzile pentru Galaxy S3 le-au depasit deja pe cele pentru oricare alt dispozitiv echipat cu sistemul de operare Android, conform declaratiilor purtatorilor de cuvant ai Vodafone Group. Galaxy S3 poate fi cel mai bine vandut smartphone din acest an, insa adevaratul test va veni atunci cand va fi lansat noul iPhone, conform analistului IDC, Francisco Jeronimo.

In primul trimestru al acestui an Samsung a vandut 44,5 milioane de smartphone-uri, adica 21.000 de unitati in fiecare ora, ceea ce inseamna ca grupul sud-coreean controleaza 30,6% din piata globala. Pe locul secund se afla Apple care a vandut 35,1 milioane de iPhone-uri, cu o cota de piata de 24,1%.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!