HomeStiriMobile › Samsung Galaxy S3 va fi lansat in aprilie

Samsung Galaxy S3 va fi lansat in aprilie

26 martie 2012 | 11:34
Ultimul zvon ce face referire la noul smartphone Samsung spune ca acesta se va lansa la mijlocul lunii aprilie si ca va beneficia de specificatii uimitoare.
Samsung Galaxy S3 va fi lansat in aprilie
Tinut special departe de ochii lumii la toate targurile de specialitate din ultima vreme special pentru a face curiosii sa saliveze in jurul zvonurilor care apar aproape zilnic de o luna de zile, Samsung spune printr-un oficial ca Galaxy S3 se va lansa in jurul datei de 12 aprilie.

Nu exista zvon care sa nu spuna ceva despre cat de senzational va fi noul smartphone de la Samsung. Cele mai multe dintre zvonuri fac referire la ecranul care de data aceasta va fi mai mare si mai luminos si ca acesta foloseste noul design OLED, ce promite sa utilizeze mai putina baterie. De asemenea, noul tip de ecran este mai realistic in comparatie cu ecranele conventionale cu LED-uri.

De asemenea, o mare parte din zvonuri fac referire la camera de 12 MP cu care Galaxy S3 vine echipat. Mai mult, unele zvonuri spun ca noul telefon va incorpora si o camera 3D ce va permite utilizatorului sa realizeze fotografii si video-uri in format 3D.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!