HomeStiriMobile › Samsung Galaxy Tab 10.1 interzisa in Europa

Samsung Galaxy Tab 10.1 interzisa in Europa

10 august 2011 | 15:08
La doar cateva zile dupa lansarea in Romania, Samsung Galaxy Tab 10.1 a fost interzisa la comercializare de catre un ordin preliminat al Judecatoriei din Dusseldorf, la cererea lui Apple.
Samsung Galaxy Tab 10.1 interzisa in Europa
Exceptie de la restrictionare este doar in cazul Olandei.

Comunicatul de presa emis de companie sustine ca: "Samsung Electronics este dezamagita de decizia instantei Judecatoresti si intentionam ca actionam imediat pentru a ne proteja drepturile de proprietate intelectuala". In acelasi timp, "aceasta decizie a Judecatoriei din Germania nu influenteaza in niciun mod alte proceduri legale depuse la instantele judecatoresti in Europa sau din alte regiuni".

In ceea ce priveste comercializarea tabletei, "vanzarea produselor care au fost deja distribuite pe piata locala nu va suferi nicio restrictie, iar comercializarea acestora va continua in termeni optimi".

Departamentul de relatii publice Orange, contactat pentru declaratii, a afirmat ca nu are nimic de comentat. Va reamintim ca Samsung Galaxy Tab 10.1 este comercializata in Romania oficial in magazinele Orange din data de 8 august.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!