HomeStiriMobile › Samsung si Google au decis amanarea lansarii lui Nexus Prime

Samsung si Google au decis amanarea lansarii lui Nexus Prime

10 octombrie 2011 | 10:26
Moartea fulgeratoare a lui Steve Jobs a provocat intarzierea lansarii noului smartphone Nexus Prime de catre Samsung si Google.
Samsung si Google au decis amanarea lansarii lui Nexus Prime
Initial, lansarea noului telefon era prevazuta pentru maine, 11 octombrie, insa moartea lui Steve Jobs a facut ca Samsung si Google sa amane lansarea smartphone-ului Nexus Prime. Companiile au declarat in cursul zilei de sambata ca au luat aceasta decizie din respect pentru moartea celui care a lansat iPhone pe piata insa gurile rele sustin ca lansarea lui Nexus Prime ar fi trecut neobservata in aceste momente in care toata atentia publica este concentrata asupra mortii cofondatorului Apple.

"Credeam ca nu este momentul potrivit pentru a anunta un nou produs in timp ce lumea aduce un omagiul la trecerea in nefiinta a lui Steve Jobs", au declarat la unison cele doua companii citate de Reuters.


Noua data a lansarii urmeaza sa fie stabilita ulterior, insa surse din cele doua companii au anuntat deja ca 27 octombrie este ziua agreeata deja pentru lansarea Nexus Prime.


Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!