HomeStiriMobile › Solutie de monitorizare prin GPS de la Romtelecom

Solutie de monitorizare prin GPS de la Romtelecom

1 iulie 2011 | 00:13
De astazi, Romtelecom pune la dispozitie pentru companii o solutie de monitorizarea prin GPS care include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date si o aplicatie web.
Solutie de monitorizare prin GPS de la Romtelecom
Conexiunea de date este furnizata de Cosmote Romania.

"Aceasta noua solutie Romtelecom, care se adreseaza in principal companiilor de transport sau celor care detin o flota de masini, va aduce acestora beneficii imediate si relevante  pentru o mai buna gestionare a cheltuielilor. Mai precis, aceasta solutie va creste productivitatea afacerilor clientilor, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, in timp ce, conform estimarilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici si, de asemenea, va fi asigurata o administrare mai eficienta a flotei de masini. Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se afla in plin proces de implementare a acestei solutii in cadrul propriei flote  de masini", a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, Romtelecom.

Printre optiunile oferite prin intermediul acestei solutii se numara: urmarire in timp real pe harta, harti detaliate, stocare nelimitata a datelor pentru cel putin 24 luni, urmarirea unei singure masini  sau a unui grup de autovehicule, istoricul calatoriei, rapoarte si alerte.

Instalarea unui modul GPS costa 10 Euro (fara TVA), iar abonamentul pentru solutia de urmarire este 9 Euro/luna, fara TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/luna, fara TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel national este de aproximativ 1,5 Euro, fara TVA, in functie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifata de Cosmote.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!