HomeStiriMobile › Studiu: Majoritatea telefoanelor mobile sfarsesc in toalete

Studiu: Majoritatea telefoanelor mobile sfarsesc in toalete

14 noiembrie 2011 | 11:17
Un studiu realizat in Marea Britanie a incercat sa afle dusmanii de moarte ai telefoanelor mobile. Astfel, cercetatorii au chestionat 1937 de utilizatori de telefoane mobile si au constat ca dusmanii mobilelor se afla acolo unde ne asteptam mai putin.
Studiu: Majoritatea telefoanelor mobile sfarsesc in toalete
Marea surpriza a sondajului a reprezentat-o faptul ca 31% dintre cei care au participat la studiu sustineau ca au distrus telefonul scapandu-l in apa sau o alta substanta lichida iar multi dintre acestia au declarat ca l-au scapat in vasul de toaleta (47%).

Dintre cei care au recunoscut ca au distrus deja un telefon, 73% au fost de sex masculin iar 27% de sex feminin.

Interesant este faptul ca pe langa cei care au sustinut ca au pierdut telefonul scapandu-l in vasul de la toaleta, se pare ca printre cele mai populare motive de a pierde telefonul mobil sunt reprezentate de o bautura varsata pe telefon, scapatul accidental in baie sau la dus, scapatul in chiuveta de la bucatarie.

Desi au fost putini, cei mai simpatici dintre participantii la sondaj au fost britanicii care au declarat ca au pierdut telefonul mobil dupa ce au pus in masina de spalat pantalonii in care isi uitasera mobilul.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!