HomeStiriMobile › Telefoanele HTC nu vor mai avea tastatura reala

Telefoanele HTC nu vor mai avea tastatura reala

24 aprilie 2012 | 11:06
HTC, unul dintre sustinatorii tastaturii reale a telefoanelor mobile, a anuntat ca intentioneaza sa renunte la aceasta in favoarea uneia virtuale.
Telefoanele HTC nu vor mai avea tastatura reala
Producatorii de telefoane mobile isi adapteaza productia la tendintele si cerintele pietei iar telefoanele stilizate, cu forme cat mai elegante si fine sunt cele mai cautate in prezent. Nimeni - sau aproape nimeni - nu isi mai doreste un telefon robust, chiar daca acesta ar include si o tastatura QWERTY reala.

Pe de alta parte, jocurile pe suport mobil au cunoscut o dezvoltare rapida, cu variante de varf care solicita utilizarea unei tastaturi reale. Si oricat de intuitiva si elaborata ar fi o tastatura virtuala, butoanele reale, usor de palpat, sunt cele mai practice fie ca se trimite un mail sau un SMS.

HTC insa nu are o clasa de produse dedicate pentru gaming si publicul sau, in cea mai mare parte, se pare ca este fan al formelor delicate pentru telefoane mobile. Asa ca sustinatorii telefoanelor cu tastatura reala vor trebui sa se orienteze catre dispozitive cu functii similate conectate la telefon prin miniUSB sau Bluetooth.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!