HomeStiriMobile › Telefoanele Nokia vor fi facute de Compal Communications

Telefoanele Nokia vor fi facute de Compal Communications

27 iunie 2011 | 14:00
Compania finlandeza este intr-o cursa contra cronometru sa salveze tot ce se poate: credibilitate, imagine, valoarea actiunilor, cota de piata.
Telefoanele Nokia vor fi facute de Compal Communications
Din februarie, de cand a fost anuntata decizia de a colabora cu Microsoft pentru un nou sistem de operare, Nokia incearca sa mentina interesul consumatorilor pentru produsele sale si sa salveze cat mai mult din valoarea actiunilor cu decizii strategice. "Salvarea" s-ar putea traduce numai prin telefoane inteligente lansate cat mai curand, pentru un public care inca mai crede in Nokia.

Noul N9, lansat cu MeeGo, in mod clar s-a dorit un preambul la telefonul cu WP7, iar Nokia pare a fi in stare sa faca orice pentru a scoate apa din barca.

Asa cum era de asteptat, trecerea pe Windows Phone 7 presupune o serie de modificari pentru care Nokia nu are timp. Asa ca, in speranta ca mai prinde trenul smartphone-urilor de anul acesta, compania finlandeza a apelat la Compal Communications pentru a produce telefonul mult asteptat, care se stie deja ca va semana foarte mult cu N9. Desi Nokia are posibilitatea de a produce un milion de telefoane pe zi in fabricile sale din intreaga lume, compania finlandeza prefera sa grabeasca lucrurile si sa se asigure ca va avea telefonul dorit pana la sfarsitul lui 2011. Ramane de vazut in ce masura calitatea telefoanelor Nokia, pentru care compania era renumita si extrem de apreciata, va avea de suferit odata cu aceasta schimbare.

Compal Communications va produce, de asemenea, telefoane cu Windows Phone si pentru Acer.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

ok

MariaRamona
28 iunie 2011, 19:29

Parerea mea este ca atunci cand un telefon este bun nu conteaza producatorul cu calitatea

ok

MariaRamona
28 iunie 2011, 19:29

Parerea mea este ca atunci cand un telefon este bun nu conteaza producatorul cu calitatea

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!