HomeStiriMobile › Telefon pentru seniori in oferta Vodafone

Telefon pentru seniori in oferta Vodafone

4 iulie 2011 | 16:02
Vodafone Romania a lansat un telefon special dedicat seniorilor, simplu, util si usor de folosit, cu taste mari si volum puternic, disponibil gratuit impreuna cu un pachet dedicat de servicii.
Telefon pentru seniori in oferta Vodafone
Terminalul Panasonic KX-TU301 ofera utilizatorilor un display generos, cu litere si cifre usor lizibile, rezistenta la socuri, taste sonore si un buton dedicat apelurilor de urgenta, situat pe spatele telefonului. Prin apasarea lunga a acestei taste, telefonul apeleaza automat, consecutiv, cinci numere de telefon setate anterior de utilizator. Astfel, apropiatii pot fi contactati cu usurinta in situatiile de urgenta, prin apelurile prioritare. Iluminarea tastelor telefonului permite utilizarea cu usurinta a terminalului in conditii de luminozitate slaba, iar constructia butoanelor impiedica apasarea sau formarea accidentala a unui numar de telefon.

Telefonul este disponibil gratuit utilizatorilor Vodafone, impreuna cu un pachet de voce dedicat, cu o durata de doi ani, ce include 500 de minute in reteaua fixa si mobila Vodafone, 50 de minute in retelele nationale mobile si 100 de minute in retelele nationale fixe si internationale*, pentru 6 Euro / luna. Astfel, utilizatorii care doresc un terminal simplu, usor de folosit si fiabil primesc si un pachet de comunicare menit sa le acopere nevoile de comunicare in retelele fixe si mobile.
Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!