HomeStiriMobile › Telefonul Dual SIM Allview F3 Sensy

Telefonul Dual SIM Allview F3 Sensy

1 august 2011 | 09:22
F3 Sensy este un telefon touchscreen Dual SIM cu ecran de 3.2 inci, camera foto de 3.2 Mp si conectivitate prin Wi-Fi, EDGE, GPRS si bluetooth.
Telefonul Dual SIM Allview F3 Sensy
F3 Sensy se remarca in gama de telefoane Allview prin meniuri personalizabile care ordoneaza intuitiv toate functiile telefonului. Astfel, meniurile Principal, Shell, Widget si App faciliteaza accesul rapid catre toate functionalitatile acestui telefon complex oferind o experienta senzoriala multipla.

Meniul Principal are doua ecrane ce pot fi setate prin imagini tridimensionale. 

Meniul Shell este dedicat aplicatiilor multimedia, insa include si accesul catre apeluri si mesaje. Pentru scrierea mesajelor telefonul pune la dispozitie trei tastaturi diferite: una qwerty, una clasica sau una de scriere manuala. Complementar se adauga functia de copiere/lipire text prin care link-uri, propozitii si cuvinte pot fi inserate in alte module de text.

Meniul App are trei ecrane personalizabile pentru ordonarea dupa preferinta a tuturor aplicatilor instalate sub Java. Aplicatiile pot fi active concomitent si raman deschise in fundalul telefonului in timpul folosirii altor functii ale acestuia.

Meniul de Widget-uri adauga utilitati in ecranul principal al aparatului precum: note, calendar, apeluri ratate, alarma etc. Prin conectarea la internet pot fi descarcate din WidgetStore unele noi: vremea, bookmark browser, curs online, bursa, jocul BlackJack ,Google Search etc.

F3 Sensy se conecteaza prin aplicatia preinstalata Snaptu la Facebook, Twitter, Flickr, Picasa si multe alte programe utile. Serviciile de mesagerie instant oferite de yahoo, MSN, AIM si Google Talk pot fi accesate prin aplicatie eBuddy. Nu in ultimul rand telefonul are editor de fotografii, optiune de respingere a apelurilor prin SMS si poate fi personalizat cu alte sute de jocuri si aplicatii prin Allview Store.

Telefonul are un port microUSB si un jack stereo de 3.5 mm pentru setul de casti incluse in pachetul de vanzare.

F3 Sensy dispune de o camera foto de 3,2 Mp care inregistreaza video la o rezolutie de 720 x 560 p la 30fps. Fotografiile realizate sunt redate in galeria 3D de imagini si sunt stocate in memoria interna a telefonului sau in cea externa care ajunge pana la 8 GB prin microSD card. In formatul “Portret” camera recunoaste fata persoanei din cadru realizand astfel o mai buna focalizare.
Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

...

Eldar
1 august 2011, 11:19

Despre utilizarea celor 2 cartele nimic?...

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!