HomeStiriMobile › Tot ce trebuie sa stiti despre smartphone-urile Samsung

Tot ce trebuie sa stiti despre smartphone-urile Samsung

24 august 2011 | 15:45
Greu sa tineti minte cum se numea telefonul Samsung care v-a impresionat? Compania a anuntat o noua strategie de denumire pentru gama de smartphone-uri Galaxy, cu bonus de patru noi telefoane.
Tot ce trebuie sa stiti despre smartphone-urile Samsung
Cinci clase de telefoane vor fi identificate printr-o singura litera. Codul Samsung include si trei indicatoare care ofera informatii suplimentare.
  • “S” (Super Smart) – Dispozitive aflate in fruntea portofoliului de telefoane mobile Samsung. Aceasta clasa va fi folosita doar pentru dispozitive emblematice precum Samsung Galaxy S;

  • “R” (Royal / Refined) – Categoria modelelor premium;

  • “W” (Wonder) – Calitate inalta, modele strategice;

  • “M” (Magical) – Performanta un pret economic;

  • “Y” (Young) – Modele de baza sau modele startegice pentru piete in curs de dezvoltare sau pentru audiente mai tinere si sensibile la pret.

Indicatorii de clasa permit o descriere mai specifica a punctelor cheie de vanzare a unui dispozitiv:

  • “Pro” – dispozitivul include o tastatura QWERTY;

  • “Plus” – varianta imbunatatita a unui model preexistent;

  • “LTE” – dispozitivul este proiectat sa utilizeze standarde de conectivitate LTE (Long-Term Evolution), un standard 4G.

Si parca pentru a ne testa cunostintele donadite, Samsung a mai anuntat patru noi telefoane: Galaxy W, Galaxy M Pro, Galaxy Y si Galaxy Y Pro.


Galaxy W este dotat cu un processor de 1.4 GHz, conectivitate HSDPA 14.4 Mbps si un ecran tactil de 3.7 inci. Sunt incluse hub-urilor Samsung de jocuri, sociale si de muzica. Kies Air ofera posibilitatea unui control aditional, permitandu-le utilizatorilor care si-au ratacit telefonul sa-l gaseasca.


Galaxy M Pro are tastaura QWERTY, un track pad optic si ecran tactil. Este ambalat intr-o carcasa supla, de 9.97m. Galaxy M Pro ofera productivitate extinsa prin intermediul unei varietati de solutii pentru companii, inclusiv Exchange Active Sync, Sybase Afaria, CISCO Mobile si CISCO WebEx.


Galaxy Y este compact, fiind destinat consumatorilor tineri. Este echipat cu interfata Samsung TouchWiz User, si are SWYPE, tastarea rapida fiind inlesnita. Galaxy Y este disponibil intr-o varietate de culori.


Galaxy Y Pro are tastatura QWERTY si caracteristici sociale si profesionale imbunatatite. Utilizatorii pot sta constant conectati cu Social Hub Premium care permite email-uri, integrarea retelelor sociale si mesagerie instantanee. Interfata ecranului tactil este optimizata si intuitiva si, in plus, telefonul are ThinkFree care permite editarea unei varietati de documente Office (Word, PPT, Excel si PDF) din telefon. Pentru a sustine activitatea de birou, WiFi Direct asigura rate de transfer mai rapide.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!