HomeStiriMobile › Trei smartphone-uri noi de la Samsung

Trei smartphone-uri noi de la Samsung

30 august 2011 | 10:31
Wave 3, Wave M si Wave Y sunt dotate cu noua platforma bada 2.0 care include multitasking, Wi-Fi Direct, recunoasterea vocii si tehnologia Near Field Communication (optional).
Trei smartphone-uri noi de la Samsung
"Popularitatea smartphone-urilor creste pe zi ce trece. Noile telefoane din portofoliul Wave sunt primele ce beneficiaza de avantajele platformei bada 2.0; angajamentul nostru este vizibil in constructia fiecarui dispozitiv in parte. Am creat smartphone-uri usor de utilizat, care vor reprezenta o inspiratie pentru piata", a declarat JK Shin, Presedinte al Mobile Communications business la Samsung.

Samsung Wave 3 este un smartphone atragator si chic cu un display de 4 inci Super AMOLED, procesor de 1,4 GHz si conectivitate HSPA+, toate acestea intr-o carcasa compacta de metal, groasa de numai 9,9mm. Continuand stilul design-ul consacrat, in intregime metalic, al seriei Wave, Wave 3 este creat pentru utilizatorul preocupat de stil: aluminiu anodizat, unibody zvelt si solid.

Wave 3 include Social Hub si Music Hub permitand achizitia si descarcarea de melodii si albume over-the-air.

Wave M este primul telefon dotat cu ChatON. Dintre caracteristici, mentionam ecranul HVGA de 3,65 inci, procesor de 832MHz, camera de 5MP cu inregistrare video la 30fps. Memorie de 150 MB cu posibilitate de extindere pana la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Samsung Wave Y este dedicat celor care utilizeaza pentru prima data un smartphone. Ecran HVGA de 3,2 inci, camera de 2 MP, cu focus fix, memorie interna de 150 MB cu posibilitatea adaugarii unui card microSD de pana la 32 GB. Telefonul are carcasa metalica si cantareste 102,4 grame. Noii utilizatori au la dispozitie Social Hub si ChatON. Functiile Live Panel, Lock Screen si Folder Management ofera o personalizare simpla, in timp ce Muzic Hub, un manager de muzica portabil, transforma telefonul intr-un tonomat portabil.

Wave 3, Wave M si Wave Y vor fi expuse la Standul Samsung de la IFA 2011, in Berlin.

Zvonurile din piata vorbesc si despre un interes crescut al lui Samsung pentru sistemul de operare webOS de la HP. Samsung intentioneaza, se pare, sa concureze direct cu iOS de la Apple.

Decizia ar putea fi corelata si de achizitionarea Motorola de catre Google. Daca Nokia va colabora cu Microsoft, Motorola cu Android, este posibil ca Samsung sa caute o nisa cu un sistem de operare care sa functioneze atat de pe telefoane cat si pe tablete. Apple face deja pasi in aceasta directia combinariiOS X si iOS.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!