HomeStiriMobile › Ultimul Nokia pe Symbian ar putea avea cea mai performanta camera din lume

Ultimul Nokia pe Symbian ar putea avea cea mai performanta camera din lume

9 februarie 2012 | 12:01
Nokia 803 se pare ca va fi ultimul smartphone de la producatorul finlandez care va rula sistemul de operare Symbian Belle. Drept compensare, terminalul celor de la Nokia se pare ca va integra cea mai performanta camera existenta pe telefoanele mobile.
Ultimul Nokia pe Symbian ar putea avea cea mai performanta camera din lume
In ultimii ani, camerele integrate in telefoanele mobile au devenit tot mai mici si tot mai performante. Cu toate acestea, multe isi ascund caracteristicile limitate in spatele ecranului redus ca dimensiune ale dispozitivelor mobile, astfel incat o imagine realizata cu telefonul mobil arata bine doar pe ecranul acestuia.

Nokia vrea sa schimbe acest neajuns odata cu lansarea noului sau telefon, Nokia 803, ce va integra se pare un senzor pentru camera foto la fel de performant ca si in cazul DSLR-urilor. In plus, smartphone-ul va mai dispune de un ecran AMOLED de patru inch, procesor de 1GHz, conexiune HDMI, microSIM, DLNA si NFC.

Caracteristicile nu dau pe spate daca privim celelalte modele de smartphone-uri ce urmeaza sa fie lansate cu ocazia targului anual de la Barcelona dedicat telefoniei mobile, insa camera ar putea convinge suficienti pasionati. Lansarea este programata pentru sfarsitul lunii mai.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!