HomeStiriMobile › Utilizatorii de telefoane mobile pot plati calatoriile cu metroul prin SMS

Utilizatorii de telefoane mobile pot plati calatoriile cu metroul prin SMS

30 ianuarie 2012 | 12:08
Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone pot plati prin SMS accesul in sapte statii ale metroului bucurestean. Primele statii care permit acest tip de acces sunt: Piata Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Grozavesti si Petrache Poenaru.
Utilizatorii de telefoane mobile pot plati calatoriile cu metroul prin SMS
Astfel, cu un SMS la numarul 7477 in reteaua Vodafone, la un tarif de 0,5 Euro (fara TVA), utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la numarul 7492, tarifabil cu 0,9 Euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la numarul 7490, tarifabil cu 2,2 Euro (fara TVA).

Clientii Orange vor putea plati o calatorie prin trimiterea unui mesaj scris la 1700, iar confirmarea platii o vor primi imediat, tot printr-un SMS. De asemenea, ei pot opta pentru achizitionarea a doua sau zece calatorii, trimitand textul 2C sau 10C la acelasi număr.

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie doar sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou.

Potrivit companiilor Orange si Vodafone, serviciul poate fi folosit cu orice tip de telefon mobil.

Foto: Adevarul.ro

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!