HomeStiriMobile › Video: Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S testat de Stuff.tv

Video: Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S testat de Stuff.tv

12 octombrie 2011 | 16:11
Editorii de la Stuff.tv au intrat in posesia unui iPhone 4S pe care au testat aplicatia Siri pentru comenzi vocale cu care smartphone-ul vine echipat. Rezultatul a fost unul spectaculos dar si foarte amuzant.
Video: Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S testat de Stuff.tv
Intrebat prin intermediul aplicatiei Siri cat de departe este luna, iPhone 4S a cerut cateva fractiuni de secunda pentru a gasi raspunsul printr-un "checking my sources", dupa care a oferit raspunsul corect: "...386.269 km".

Aplicatia denumita Siri este capabila sa preia comenzile vocale ale utilizatorului pentru ca apoi sa livreaze solutii la diversele intrebari ale acestuia. Asistentul vocal recunoaste engleza, franceza si germana iar printre functiile de baza ale acestuia se numara: trimiterea de SMS-uri dictate de catre utilizator catre contactele din agenda, editarea de note dar si cautarea pe internet a diferitelor raspunsuri solicitate de utilizator.


Urmariti in materialul video realizat de editorii de la Stuff.tv cum reactioneaza aplicatia Siri despre a carui voce inregistrata jurnalistii de la Wall Street Journal spuneau ca seamana cu cea a unui suedez beat.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!