HomeStiriMobile › Vodafone la un pas de a prelua RIM?

Vodafone la un pas de a prelua RIM?

10 octombrie 2011 | 10:03
Dupa prabusirea spectaculoasa de pe piata smartphone-urilor si incercarea esuata de a lansa propriile tablete, RIM pare sa fi pierdut definitiv lupta cu colosii telecomunicatiilor si se afla la doar un pas de a fi preluat de Vodafone.
Vodafone la un pas de a prelua RIM?
Desi e vorba doar de zvonuri, Bloomberg citeaza o serie de analisti care sunt convinsi ca acestea au o samanta de adevar mai ales ca, in urma rezultatelor proaste, managerii companiei canadiene au fost somati sa ia in considerare diferite "optiuni strategice", dupa cum scrie The Independent.

Cu o cota de piata insemnata pana nu de mult, telefoanele Blackberry faceau legea pe piata americana, insa odata cu aparitia noilor smartphone-uri, RIM a pierdut batalia si impreuna cu aceasta cote tot mai mari din piata.

Oficialii Vodafone au refuzat sa comenteze atunci cand au fost contactati de jurnalistii Bloomberg insa nu au infirmat zvonurile din piata. Vodafone este cea mai mare companie de telecomunicatii din lume din punct de vedere al comunicatiilor si a doua dupa China Mobile atunci cand vine vorba de abonati. Compania mai detine 45 de procente din Verizon Wireless in SUA si opereaza in peste 30 de tari.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!