HomeStiriMobile › Vodafone prezinta noul telefon Vodafone Smart

Vodafone prezinta noul telefon Vodafone Smart

22 iunie 2011 | 14:06
Utilizatorii serviciilor prepaid si postpaid Vodafone pot achizitiona de astazi noul smartphone Vodafone Smart cu Android, 2.2.
Vodafone prezinta noul telefon Vodafone Smart
„Noul Vodafone Smart a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru a oferi acces facil la Internetul pe mobil, atat pentru abonatii cat si pentru utilizatorii serviciilor prepaid ce patrund acum in lumea smartphone-urilor. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul smartphone din toata reteaua Vodafone si magazinele partenerilor nostri, precum si online”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Printre specificatiile Vodafone Smart se numara camera foto de 2 MP, un ecran touchscreen capacitiv de 2,8”, card de memorie inclus de 2 GB. In plus, toti utilizatorii isi vor putea personaliza carcasa telefonului, alegand fie unul dintre modelele disponibile online, fie un design propriu, ce va fi imprimat in mai multe magazine Vodafone pe o carcasa suplimentara.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul Vodafone Smart la preturi pornind de la 0 Euro, in functie de tipul de contract, incheiat pe o perioada de doi ani. De asemenea, smartphone-ul este disponibil la un pret de 9 Euro (TVA inclus)  impreuna cu pachetul Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 500 MB, pentru 14,56 Euro / luna.

De asemenea, utilizatorii serviciilor prepaid pot achizitiona un pachet special, ce include telefonul Vodafone Smart, un SIM Cartela Vodafone si o cartela de reincarcare cu 10 Euro credit, pentru 99 Euro (TVA inclus). Cu acest credit, utilizatorii vor beneficia de extraoptiunea Smartphone, creata special pentru terminalul Vodafone Smart, ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 minute, SMS-uri nationale si apeluri internationale si 250MB trafic de date, pentru 7 Euro credit.
Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

....

CrysiZ
26 iunie 2011, 09:13

Din punctul meu de vedere,aspectul unui telefon este foarte important,lucru pe care acest telefon nu cred ca il prea indeplineste.

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!