HomeStiriOnline › Anonymous a ripostat la inchiderea Megaupload.com

Anonymous a ripostat la inchiderea Megaupload.com

23 ianuarie 2012 | 11:30
Grupul de hackeri autointitulati Anonymous au ripostat in urma inchiderii Megaupload.com din cursul week-end-ului, atacand la randul lor nu mai putin de 14 agentii guvernamentale americane implicate in lupta impotriva pirateriei online.
Anonymous a ripostat la inchiderea Megaupload.com

La doar cateva ore de la inchiderea celui mai mare site american destinat descarcarii de fisiere piratate, Megaupload.com, „hacktivists” Anonymous au trecut la represarii inchizand la randul lor site-uri precum cele a Departamentului de Justitie, FBI, Casa Alba, Universal Music, Warner Music Group, US Copyright Office si multe altele implicate direct in inchiderea Megaupload.

O mare parte dintre site-urile afectate nu si-au reluat inca activitatea iar multe din cele de pe lista de 14 se incarca extrem de greu, semn ca atacul nu s-a incheiat inca.

Atacul este unul fara precedent ales sa atraga atentia ca in ciuda faptului ca SOPA si PIPA, cele doua proiecte de lege ce asteptau unda verde in Senatul american au fost retrase si cu toate acestea, unul dintre cele mai mari site-uri ce functiona in sistem file sharing a fost inchis iar proprietarii arestati.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!