HomeStiriOnline › Aplicatie care va permite sa va tineti dusmanii aproape pe Facebook

Aplicatie care va permite sa va tineti dusmanii aproape pe Facebook

28 martie 2012 | 11:06
Acolo unde dragoste nu e, nimic nu e. Cel putin pana acum, pentru ca Facebook permite prin intermediul unei aplicatii noi sa adaugati o lista de dusmani si inamici direct in profilul dvs.
Aplicatie care va permite sa va tineti dusmanii aproape pe Facebook
EnemyGraph permite sa va tineti prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape. Mai mult, daca sunteti agasati de diferitele companii sau produse ce se promoveaza intens pe reteaua de socializare, aplicatia va permite sa le adaugati intr-o lista „interzisa” ce poate fi vazuta in orice moment de ceilalti utilizatori ai respectivei aplicatii.

Ideea aplicatiei a venit in urma publicarii unei petitii semnate online de peste un milion de oameni care s-au declarat agasati de diferite persoane, companii sau campanii de produs. Acestia isi doreau o aplicatie prin care sa le permita sa izoleze activitatea acestora si existenta unui buton care sa adauge respectivele persoane sau companii pe o lista a celor cu care nu vor fi prieteni niciodata.

Realizatorii aplicatiei mai spun ca aceasta este un instrument foarte util pentru acei utilizatori de Facebook satui de abuzurile altora.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!