HomeStiriOnline › Aplicatiile pe Facebook ar putea fi pe abonamente

Aplicatiile pe Facebook ar putea fi pe abonamente

20 iunie 2012 | 11:26
Dupa listarea atat de controversata, Facebook are ca principal scop identificarea unor modalitati de a scoate mai multi bani, singurul lucru care ar putea sa mentina treaz interesul oamenilor cu bani de investit.
Aplicatiile pe Facebook ar putea fi pe abonamente
Cel mai recent anunt in acest sens este ca, din iulie, reteaua de socializare le va permite dezvoltatorilor sa solicite abonament pentru aplicatiile lor, aceasta in afara taxei unice existente pana acum.

Modificarea ar trebui sa atraga si mai mult companiile catre paginile Facebook, cu atat mai mult cu cat tot mai multe parasesc Google Plus, din lipsa interesului utilizatorilor, aflati, oricum, in numar destul de mic. Pentru fiecare tranzactie prin intermediul platformei, Facebook incaseaza 30% din suma, ceea ce, per total, ar putea ridica usor cifra de afaceri. Spre exemplu, platile pentru obiecte virtuale, din jocuri, au reprezentat 17% din venitul Facebook in primul trimestru.

In plus, creditele Facebook utilizate pana in prezent vor fi inlocuite de moneda tarii fiecarui utilizator. Adica noi vom plati in lei.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!