HomeStiriOnline › Castigatorii concursului SUNT Nikon

Castigatorii concursului SUNT Nikon

11 iulie 2011 | 15:54
Asa cum stiti, concursul "SUNT Nikon" organizat de ITplay.ro impreuna cu Nikon s-a incheiat. Este timpul sa anuntam si sa felicitam castigatorii. Concursul "SUNT Nikon" s-a desfasurat in perioada 10 iunie ? 10 iulie, timp in care aplicatia conceputa special pentru acest concurs a ajuns in top 10 pe Facebook Romania.
Castigatorii concursului SUNT Nikon
Aplicatia SUNT Nikon realizata de ITplay.ro impreuna cu Nikon si postata pe Facebook a reusit sa atraga in perioada de desfasurare un numar impresionant de nu mai putin de 32.399 de utilizatori inscrisi, peste 6.100 de fotografii intrate in concurs si peste 60.000 de voturi.

Numai in ultima zi de concurs s-au efectuat 1.552 de voturi, media fiind de aproximativ 1880 voturi pe zi. Din nefericire, o parte dintre utilizatori au fost surprinsi incercand sa fraudeze sistemul de votare al Facebook prin diferite tehnici, motiv pentru care acestia au fost descalificati.

Toti participantii inscrisi in concursul SUNT Nikon au fost monitorizati de catre o echipa mixta ITplay.ro si Skin Media, distribuitorul Nikon in Romania, pe toata perioada desfasurarii concursului. Multumim din nou pentru participare si va anuntam ca intr-o saptamana vom incepe o noua serie de concursuri.

De asemenea, Viorel Flocea, utilizatorul clasat pe locul intai la momentul incheierii concursului a fost descalificat deoarece la verificarea finala s-a constat ca aproape toti sustinatorii acestuia reprezinta conturi de Facebook nereale. Reamintim ca orice incercare de fraudare da dreptul organizatorului, conform regulamentului, sa schimbe ordinea castigatorilor in orice moment.

Iata castigatorii:

Premiul I - Nikon COOLPIX L120 - Atena Gradinaru – 1.440 voturi

Premiul II - Nikon COOLPIX S3100 - Inna Ina (Stoica Irina) – 1.344 voturi


Premiul III - Nikon COOLPIX L23 - Mihai Chira – 1.306 voturi


Felicitari!

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Vasile Damian

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!