HomeStiriOnline › Ce le ofera cele mai puternice comapanii IT angajatilor

Ce le ofera cele mai puternice comapanii IT angajatilor

21 octombrie 2011 | 10:58
V-ati intrebat vreodata cum arata viata unui angajat intr-o companie de top?
Ce le ofera cele mai puternice comapanii IT angajatilor
Si cand spunem companie de top, ne referim la Google, Facebook, Twitter sau Linkendin, companii al caror nume il pronuntati cel putin o data pe zi.

Cei de la marshable au strans informatiile existente despre conditiile de lucru si le-au prezentat sub forma unor imagini mai mult decat graitoare.

La Google, angajatii au spatii dedicate pentru fitness sau yoga, dar pot sa se si tunda, sa isi spele masina, sa isi repare bicicleta sau sa isi curete hainele.

Facebook ofera pentru angajatii sai servicii de procesare de fotografii, Linkedin le asigura masajul, Twitter are clase de yoga si pilates, Tagged are o camera de liniste, Evenbrite are un spatiu Zen.

Toate ofera abonamente sau spatii pentru activitati sportive si nu degeaba, pentru ca gustarile sunt gratuite. Google are proprii bucatari care gatesc pentru angajatii sai, Gaia are pranzul adus de la restaurante, la Facebook poti manca micul dejun, masa de pranz si cina, cu un meniu variat din multe colturi ale lumii si, evident, pizza.

Jocuri? La alagere. Angajatii Linkedin se relaxeaza cu Guitar Hero, dar si fotbal, foosball, ping pong sau basket. Cei angajati la Google se pot plimba si cu bicicletele sau se pot relaxa la un joc video. Tagged are nopti de jocuri pe calculator, biliard si asigura angajatilor sai, lunar, degustari de vinuri. Lucrurile nu stau rau nici la Gaia - desi au doar foosball si jocuri video in oferta - Twitter sau Eventbrite.

In ceea ce priveste concediul anual, la Linkedin este de doar 15 zilei, la care se adauga 13 pentru sarbatori. La Google ati putea ajunge si la 25 de zile, dar dupa 6 ani. La Twitter, Eventbrite si Gaia perioada este flexibila iar la Tagged... nelimitata. Iar zilele de concediu medical sunt nelimitate pentru toate cele sapte companii.

Acestea sunt doar o parte dintre avantaje, la care se adauga cele legate de serviciile de sanatate si cele sociale. Si, evident, cele financiare. Aproape ca e imposibil de ales. Din fericire, doar foarte putini ajung in situatia in care sunt nevoiti sa aleaga intre sapte companii de top ale lumii.

Citeste mai multe despre: , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!