HomeStiriOnline › Ce se intampla pe Internet intr-un minut?

Ce se intampla pe Internet intr-un minut?

1 iunie 2012 | 10:35
In doar un minut, pe Internet, se petrec o groaza de lucruri. Intel a estimat care sunt actiunile majore ce se petrec intr-un singur minut in cea mai mare retea de pe Pamant.
Ce se intampla pe Internet intr-un minut?

Mai mult de 204 milioane de email-uri sunt trimise iar Amzon incaseaza aproximativ 83.000 de dolari din vanzari pe minut. Aproximativ 20 de milioane de fotografii sunt incarcate si vizualizate pe Flickr in acelasi minut iar Facebook dispune de peste 6 milioane de vizualizari a paginilor sale in acelasi timp.

Tot in acelasi minut, sunt vizionate 3,1 milioane de videoclipuri pe YouTube iar pe Pandora sunt ascultate peste 61.000 de ore de muzica simultan.

Se pare ca in spatele acestor cifre extraordinare se afla dezvoltarea rapida a dispozitivelor mobile ce au reusit sa schimbe total obiceiurile de consum ale utilizatorilor. Astazi, numarul de dispozitive conectate la Internet este egal cu populatia lumii. Pana in 2015 insa, numarul de dispozitive conectate la Internet se vor dubla. Conform caluclelor Intel, tot in 2015 vom avea nevoie de cinci ani pentru a vizualiza tot continutul video care este vizionat doar intr-o secunda pe Internet.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!