HomeStiriOnline › Cel mai bun martisor

Cel mai bun martisor

24 februarie 2012 | 11:15
Online-ul romanesc tine moda Internetului la nivel mondial. Pentru 1 Martie este pregatit un concert live, 3D, bun de dat ca martisor sau de pastrat pentru propria placere. Vedeta primului eveniment live3d.ro este Mihai Margineanu.
Cel mai bun martisor
Accesul la concert se face in schimbul unui SMS care costa doar un euro (fara TVA). In schimb, utilizatorii pot descarca o melodie a lui Mihai Margineanu, exclusiv de pe site, au acces la eveniment online in seara concertului si participa la o tombola cu premiu o excursie de 2 persoane la schi in Austria.

Tot ce trebuie sa faca este sa trimita un SMS cu textul live3d la 1261 (tarif 1 euro fara TVA) de pe orice telefon din retelele Orange, Vodafone sau Cosmote si sa introduca apoi numarul de telefon si codul primit pentru a descarca melodia sau pentru a viziona concertul. Daca vor sa participe la tombola, trebuie sa se inregistreze pe site si sa introduca, de asemenea, numarul de telefon si codul. Este important sa pastreze SMS-ul primit care contine codul pentru a face dovada lui, in cazul castigarii tombolei.

Pentru ca nu toti fanii lui Margineanu sunt si fani 3D, concertul va fi difuzat in doua versiuni, 3D - pentru care sunt necesari ochelari anaglifi - si 2D, varianta clasica.

Un martisor inedit, bun de oferit la doamnele si domnisoarele care asculta Margineanu, dar bun si pentru domni, in egala masura. In mod cert, un martisor in ton cu tehnologia vremurilor noastre. Si la un pret simbolic. Mai multe detalii, chiar de la sursa: www.live3d.ro
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!