HomeStiriOnline › Directorul Google a purtat ochelarii virtuali la un eveniment din Londra

Directorul Google a purtat ochelarii virtuali la un eveniment din Londra

25 mai 2012 | 09:39
Eforturile top managementului Google de a promova ochelarii companiei bazati pe realitatea augumentata sunt evidente. Ceo Google, Larry Page a prezentat un eveniment purtand ochelarii asteptati cu interes de toata lumea.
Directorul Google a purtat ochelarii virtuali la un eveniment din Londra
Sergey Brin, cofondatorul companiei a fost fotografiat in timp ce purta ochelarii Google in public la un eveniment caritabil din Bay Area pentru ca, o saptamana mai tarziu, CEO-ul companiei sa sustina un eveniment la Londra purtand aceeasi ochelari. Chiar daca ochelarii Google sunt departe de a fi finalizati, par a fi un instrument excelent de promovare a retelei de socializare Google+.

Desi declaratiile acestora referitoare la ochelari exprima modestie, este evident ca efortul acestora de a ii promova este cat se poate de clar. „Ochelarii sunt intr-un stadiu de dezvoltare incipient dar sunt foarte incantat de a putea purta un astfel de gadget. Nu-mi arata inca toate numele voastre, dar sunt bucuros ca sunteti toti aici”, a declarat Page, care a utilizat ochelarii pentru a realiza o fotografie tuturor participantilor de la evenimentul londonez pentru a o posta pe Google+.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!