HomeStiriOnline › Dormiti linistiti, LulzSec se destrama

Dormiti linistiti, LulzSec se destrama

27 iunie 2011 | 09:01
Ce se intampla cand mai multi hackeri se intalnesc? Fac un grup si gasesc un nume cu semnificatie precum "LulzSec".
Dormiti linistiti, LulzSec se destrama
Ce se intampla cand au deja un istoric de spargeri cibernetice si sunt cunoscuti in toata lumea? Nimic. Se plictisesc si se despart.

Cam asta ar fi ideea, pe scurt, cu LulzSec, grupul de hackeri responsabil, printre multe altele, de atacul asupra lui Sony. Dupa doua luni de activitate intensa, un reprezentant al grupului a anuntat ca se destrama, dar a tinut sa precizeze ca nu la presiunile FBI.

"Nu renuntam pentru ca ne e teama de cei care ne urmaresc. Presa s-a plictisit de noi si noi de-am plictisit de noi", a declarat un membru LulzSec pentru AP in cadrul unei discutii pe Skype.

Decizia nu inseamna ca vor renunta de tot, ci doar pentru o perioada de timp. Pe de alta parte, e posibil ca o parte din membrii LulzSec sa se implice alaturi de Anonymous in alte atacuri cu diverse tinte.

Evident, iesirea de pe scena nu se face fara spectacol: LulzSec a anuntat ca detine 5 GB de informatii importante din intreaga lume pe care intentioneaza sa le publice pe Internet in urmatoarele trei saptamani. Prima "lansare" de informatii a fost constituita din documente interne de la AT&T din care rezulta ca se urmareste lansarea unei noi retele wireless in SUA.
Citeste mai multe despre: , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!