HomeStiriOnline › ePayment mizeaza pe 75.000 de bilete vandute online la meciurile din Champions League

ePayment mizeaza pe 75.000 de bilete vandute online la meciurile din Champions League

15 septembrie 2011 | 15:42
Prin ePayment au fost comercializate lunile trecute 37.653 de bilete pentru meciul Romania ? Franta
ePayment mizeaza pe 75.000 de bilete vandute online la meciurile din Champions League
ePayment, integrator de solutii de plata online, companie membra a grupului PayU, mizeaza pe comercializarea online a peste 75.000 de bilete la meciurile pe care FC Otelul Galati le va sustine pe teren propriu in UEFA Champions League. Biletele la toate cele 3 meciuri – cu SL Benfica, Manchester United si FC Basel – au fost puse in vanzare de ieri, incepand cu ora 14.00, in exclusivitate prin site-ul companiei partenere Ascend Netsolutions www.bileteUCL.ro.

ePayment a mai colaborat anterior cu Federatia Romana de Fotbal, MyTicket si Danco Pro Communications (www.biletefotbalonline.ro) pentru comercializarea online a biletelor la meciul inaugural pentru National Arena, Romania-Franta.

In lunile trecute au fost achizitionate prin www.biletefotbalonline.ro, www.myticket.ro precum si prin site-ul Federatiei Romane de Fotbal, toate folosind solutia de plata ePayment, 37.653 de bilete la meciul Romania-Franta, in valoare de aproximativ 340.000 de euro. Acum mizam pe cel putin 75.000 de bilete la cele 3 meciuri din Champions League pe care Otelul le va disputa pe teren propriu”, spune Cristian Herghelegiu, Business Development & Strategy la ePayment.

Impreuna cu partenerii sai, ePayment isi propune sa incurajeze cumpararea si plata online a biletelor pentru meciurile de fotbal, datorita avantajelor aduse cumparatorului final: rapiditate, siguranta, simplitate.

Ascend Netsolutions, prin site-ul www.bileteUCL.ro detine exclusivitatea pentru punerea in vanzare online a biletelor pentru meciurile Campioanei Romaniei disputate acasa in cadrul Champions League. Prin intermediul site-ului se pot cumpara bilete si pachete de bilete cu 30% reducere (pentru toate cele trei meciuri disputate acasa de echipa galateana) pentru o perioada limitata. Biletele pot fi platite online cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs in momentul livrarii”, a spus Mihai Paun, CEO Ascend Netsolutions.

Meciurile pe care FC Otelul Galati le va disputa in UEFA Champions League, pe teren propriu, vor avea loc pe 27 septembrie (cu SL Benfica), 18 octombrie (cu Manchester United) si 22 noiembrie (cu FC Basel).

Citeste mai multe despre: , , , , , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!