HomeStiriOnline › Facebook a stabilit pretul pentru popularitate: 2 dolari

Facebook a stabilit pretul pentru popularitate: 2 dolari

14 mai 2012 | 10:32
Facebook testeaza zilele acestea o noua caracteristica a retelei de socializare. Optiunea „plateste pentru a fi popular” ofera utilizatorului posibilitatea de a plati o taxa de doi dolari pentru ca mesajul sau postat pe Facebook sa poate fi vazut de cat mai multe persoane.
Facebook a stabilit pretul pentru popularitate: 2 dolari
Aceasta noua caracteristica vine dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai mare retea de socializare a lansat un magazin propriu in cadrul caruia puteti achizitiona aplicatii. In fapt, eforturile de a monetiza reteaua de socializare vine din nevoia de a reasigura investitorii ca Facebook este o partida buna chiar si inainte de a fi listata la bursa.

Aceasta optiune este lansata la scurt timp dupa ce un studiu asupra utilizatorilor Facebook a scos in evidenta ca doar 12% dintre utilizatorii retelei de socializare sunt interesati de noutatile publicate de prietenii din propria lista.

Caracteristica, pe numele ei real „Highlight” risca sa transforme gigantul retelelor de socializare dintr-o platforma gandita necesitatilor utilizatorului casnic intr-un amalgam nedorit de mesaje publicitare.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!