HomeStiriOnline › Facebook: de maine aprobi tag-urile inainte de publicare

Facebook: de maine aprobi tag-urile inainte de publicare

24 august 2011 | 11:11
Facebook a luat decizia de a face un pas important: utilizatorii vor putea decide daca sa le permita prietenilor sa ataseze etichete cu numele lor la poze, inainte de a fi publicate.
Facebook: de maine aprobi tag-urile inainte de publicare
Dupa un intreg scandal care a animat imaginatia chiar si celor mai logice si mai putin paranoice persoane, Facebook a hotarat sa schimbe procedura. Pana acum, oricine putea sa adauge o fotografie cu tag catre un alt utilizator si sa o publice imediat; cei care erau etichetati in imagine puteau sa scoata dupa aceea oricand trimiterea. De acum inainte insa, trebuie aprobata inainte.

Asta nu inseamna ca nu mai pot fi adaugate imagini cu ceilalti utilizatori, doar ca nu vor mai putea fi adaugate si tagg-uri, ceea ce le va face mai greu de identificat.

Decizia de a modifica sistemul de adaugare a tag-urilor a venit dupa ce numerosi utilizatori au solicitat acest lucru. Kate O'Neill, produc manager Facebook a declarat ca pre-aprobarea tag-urilor a fost cea mai solicitata schimbare din partea utilizatorilor.

Aprobarea tag-urilor va fi valabila si pentru mesajele in care apar acestea.

Schimbari vor surveni, conform declaratiilor celor de la Facebook, si la nivelul publicarii anumitor informatii, facand procedura mai simpla. Toate aceste modificari vor fi implementate incepand de maine.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!