HomeStiriOnline › Facebook, un dinozaur pe cale de disparitie

Facebook, un dinozaur pe cale de disparitie

6 iunie 2012 | 08:40
Un analist senior de investitii american anticipeaza ca Facebook va urma soarta Yahoo si va intra in colaps in aproximativ opt ani de zile. Primul semn il reprezinta faptul ca actiunile gigantului online au scazut cu 30% si aste e abia inceputul.
Facebook, un dinozaur pe cale de disparitie
Eric Jackson, analist la firma de investitii Ironfire, a afirmat la postul de televiziune american CNBC ca in opt ani de zile, Facebook va putea fi asemanat cu Yahoo, un dinozaur gigantic care nu face fata luptei cu proiectele adresate tinerilor mult mai dinamice si mai flexibile.

Intr-un termen de la cinci la opt ani, succesul retelei de socializare va fi uitat in modul in care Yahoo a fost uitat si a disparut din atentia generala de care se bucura acum cativa ani. Este drept ca Yahoo este in continuare profitabila si face in continuare bani, mai are inca 13.000 de angajati, insa este la doar 10% din potentialul la care se afla in 2.000”, a mai spus Eric Jackson.

Dezastrul iminent pentru Facebook, pe care analistul il sustine cu tarie este portarea catre telefoane mobile a retelelor sociale, un domeniu in care cea mai mare retea sociala va pierde teren masiv.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!