HomeStiriOnline › Facebook vaneaza detinuti, Anonymous vaneaza Facebook

Facebook vaneaza detinuti, Anonymous vaneaza Facebook

10 august 2011 | 14:46
Stirile despre Facebook nu mai contenesc si nu este zi care sa nu dezvaluie un scandal, o situatie amuzanta, trista sau neplacuta, o stire de orice natura inspirata din paginile retelei de socializare.
Facebook vaneaza detinuti, Anonymous vaneaza Facebook
Astazi va povestim cum detinutii din California au pagini de Facebook pe care le actualizeaza din inchisoare. Ar parea ceva normal, daca ar avea voie sa aiba in posesia lor telefoane mobile pe perioada detentiei.

Asa ca Departamentul de Corectie si Reabilitare din California (CDCD) a fost nevoit sa ceara ajutorul celor de la Facebook pentru a identifica si inchide conturile detinutilor. Acum, evident, ne intrebam si noi, daca in cazul in care vrei sa iti inchizi singur singurel contul de Facebook dureaza o luna, oare nu e mai simplu sa rogi un prieten sa le scrie celor de la CDCR sau Facebook si sa ii roage, cu lacrimi pixelate, sa iti inchida contul din orice motiv posibil? Sau oare suspendarea contului detinutilor se va realiza tot dupa o luna? Nebanuite sunt caile Facebook-ului.Ii lasam pe americani cu probleme lor cu tot, ii felicitam pentru dezvoltarea de care da dovada industria de telefoane mobile in inchisori, tinand cont ca au fost confiscate mai mult de 7.000 de telefoane numai in prima jumatate a acestui an, si ne intoarcem la Facebook.

Aceasta pentru ca retelei de socializare i se pregateste ceva anonim si explozibil, daca e sa dam crezare unui manifest care circula pe Internet: pe 5.11.2011, Anonymous va ataca Facebook incercand sa traga cortina afacerii lui Zuckerberg.Asta dupa ce Anonymous s-a "certat" cu Google+ deja si a decis sa isi creeze propria retea de socializare, pe AnonPlus.com. Site care,e exact in aceasta clipa, este hack-uit de altii la randul lui.


(imaginea a fost prelucrata pentru a ascunde imagini socante)

Revenind la atacul asupra lui Facebook, motivele sunt prezentate clar: dezvaluirea informatiilor personale catre agentii guvernamentale, imposibilitatea de a-ti sterge contul (exceptand cazul in care esti detinut, am adauga noi), sustragerea de informatii din telefon, pe scurt, Facebook este opusul lui Antisec. Nu stim de ce 5 noiembrie, dar probabil ca Anonymous trebuie sa isi antreneze muschii si sa se ingrase putin pentru a intra la aceeasi categorie cu Facebook.

Sfatul nostru: luati-va o punga de popcorn (semintele fac mizerie) si ramaneti aproape. Cu Facebook, nimeni nu se poate plictisti. Nici macar nu aveti nevoie de profil pentru a ocupa locuri bune la "spectacol".
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

alexa
21 februarie 2012, 21:54

heh, super tare masca. am facut rost recent de pe mascavendetta.com si arata foarte bine. :) stiti de ceva proteste?

am inteles...

s1d3k1ck
12 august 2011, 01:14

@bas83 am inteles.. si mi-am facut timp sa ma documentez si in legatura cu Anonymouss si ii sustin. despre V de la Vendetta stiam dar nu stiam de ce Anonymous si-au ales avatarul asta. de ce? fiindca ei lupta impotriva illuminati(informati-va). pt cei ce au vazut filmul Anonymous=GuyFawkes, iar cancelarul=Illuminati si celelalte superputeri. faza e cadaca esti de acord cu anonymous esti anonymous.. e ff interesant ce zic ei....

legatura....

bas83
11 august 2011, 13:00

masca cu chipul lui guy fawkes e 'avatarul' lui anonymous (e aceeasi din filmul v de la vendetta) , de asemenea autorul articolului ar trebui sa se mai intereseze putin inainte de a scrie in articol 'Nu stim de ce 5 noiembrie, dar probabil ca Anonymous trebuie sa isi antreneze muschii si sa se ingrase putin pentru a intra la aceeasi categorie cu Facebook' http://en.wikipedia.org/wiki/Gunpowder_Treason_Day <- sper ca link-ul ajuta la ceva.

hmmm

s1d3k1ck
10 august 2011, 22:13

hmmm interesant dar ce legatura are cu V de la Vendetta???

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!