HomeStiriOnline › Familia Zuckerberg - jurnal din luna de miere

Familia Zuckerberg - jurnal din luna de miere

31 mai 2012 | 11:28
Dupa casatoria surpriza de pe 19 mai, cu Priscilla Chan, Mark Zuckerberg a incercat sa pastreze secret locul unde isi vor celebra luna de miere.
Familia Zuckerberg - jurnal din luna de miere
Cum insa este mult prea vestit si cum internautii sunt foarte familiarizati cu fata lui, nu a durat mult pana au aparut primele informatii despre cei doi. Un tanar polonez, Darek Rusajaczyk, a devenit faimos peste noapte dupa ce a postat pe Twitter o fotografie cu celebrul cuplu in Capela Sixtina.

Imaginea a starnit imediat reactii si de atunci a inceput o mica vantoare a celor doi, daca putem spune asa. Iar un alt martor al vizitei celor doi, Wojtek Balczun, nu s-a sfiit sa puna imagini direct pe Facebook.

Mesajele pe Twitter au inceput sa curga: Zuckerberg e la Colosseum, Zuckerberg e la restaurantul Pierluigi. Si, pentru ca tot a venit vorba de restaurante, Internetul a vuit iarasi cand s-a aflat ca, la un mic restaurant evreiesc din Roma, Zuckerberg nu a lasat bacsis. Evident, imaginea notei de plata, de 32 de euro, a facut inconjurul virtual al lumii, a fost disecata si analizata de specialisti, s-a comentat despre faptul ca nu au baut decat apa si ceai. Dar cel mai mult s-a discutat despre faptul ca miliardarul in dolari nu a lasat nici un bacsis. Poate aflase ca actiunile ii sunt in scadere.De la Roma, cei doi au plecat pe Coasta Amalfi din Italia, unde, din nou, au fost fotografiati plimbandu-se pe strazi.Imediat dupa aceea a aparut un scurt clip video care ii arata pe cei doi confruntandu-se cu un bancomat care nu vrea sa le dea bani. Minusul de imagine pe care si l-a creat respectiva Banca della Campania va genera, cu siguranta, o campanie adecvata de redresare. Cert este ca, desi averea sa este uluitoare, cei doi nu au avut acces la ea.Ramane de vazut daca vom avea parte de noi picanterii, absolut nevinovate, ale celor doi sau familia Zuckerberg se va intoarce acasa, acolo unde situatia lui Facebook nu e atat de roza. Momentul lunii de miere este considerat total gresit de catre specialistii financiari, care cred ca era momentul ca tanarul sa iasa in fata si sa dea interviuri pentru a pastra increderea publicului. Fuga in luna de miere i-a facut pe multi sa considere ca, desi este un tanar talentat, fara indoiala, este depasit de importanta si dificultatea pozitiei de CEO Facebook.

Specialistii compara ceea ce i se intampla acum lui Zuckerberg, care s-a trezit peste noapte ca e in fruntea unei companii care valoreaza cat Ford si General Motors la un loc, cu situatia unui pilot care invata sa conduca un avion care are deja sute de pasageri la bord.

Revenind insa la lucruri mai putin tensionante decat milioane de dolari in actiuni la bursa, mai exista un clip video in care apar cei doi care a starnit multa valva. Este vorba despre un material video realizat de politia din China, in care Mark si Priscilla apar pe fundal (secunda 10). Cei doi se aflau in Shanghai, intr-o vacanta facuta in luna martie. Este cu atat mai amuzant cu cat Facebook este blocat in China. Poate de aceea nici nu l-au recunoscut la montaj.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!