HomeStiriOnline › File sharing-ul este o religie, cel putin in Suedia

File sharing-ul este o religie, cel putin in Suedia

5 ianuarie 2012 | 10:48
Nu este o gluma. Distributia de fisiere a devenit o religie in toata puterea cuvantului in Suedia. Biserica Kopimisim care are ca slogan "Copiati si distribuiti!" este recunoscuta chiar si de catre guvernul suedez.
File sharing-ul este o religie, cel putin in Suedia
Dupa ani de zile de esecuri, biserica acelora care cred in file sharing pur a fost recunoscuta de catre guvernul suedez iar activitatea de a copia un fisier a devenit un act sacru pentru multi dintre suedezii care au aplicat la aceasta organizatie religioasa.

Kopimism are in prezent 3.000 de membrii inregistrati iar Politia suedeza s-a simtit obligata sa specifice faptul ca, desi aceasta a devenit o religie oficiala, nu inseamna si ca orice suedez are dreptul sfant de a copia sau de a distribui orice piraterie pe internet.

Noua religie nu este deloc o gluma si este privita foarte serios de catre membrii ei care spun ca ritualul lor consta in privitul logo-ului bisericii (o piramida ce are gravata litera K) pe monitorul calculatorului in timp ce repetati procesul sacru de „Copy – Paste” la urmatorul text:

Copiati si distribuiti!
Copiati si distribuiti!
Copiati si distribuiti!

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!