HomeStiriOnline › Google +1 depaseste prezenta Twitter pe site-uri

Google +1 depaseste prezenta Twitter pe site-uri

13 iulie 2011 | 10:37
Potrivit unui studiu realizat de catre compania BrightEdge, un furnizor de platforme SEO pentru companii, butonul pentru sintetizarea cautarilor pe Internet, +1, a depasit ca prezenta online cunoscuta platforma de socializare Twitter.
Google +1 depaseste prezenta Twitter pe site-uri
Google +1 este un serviciu ce sintetizeaza cautarile si le simplifica prin faptul ca puteti adauga recomandari ale unor cunostinte sau catre acestea pentru a gasi mai usor si mai rapid informatiile preferate. Serviciul a fost lansat cu cateva saptamani inaintea Google+ si se pare ca se bucura deja de un succes remarcabil.

Studiul realizat de BrightEdge a analizat 10.000 de site-uri web si a descoperit ca butonul de Google +1 este utilizat in proportie de 4,5% dintre aceste site-uri, spre deosebire de Twitter care apare doar pe 3,4% dintre site-uri.

Totusi, butonul de promovare pentru Facebook domina covarsitor inca prezenta pe site-urile comerciale. Conform studiului, Facebook apare pe 20% dintre site-urile urmarite de BrightEdge. Trebuie mentionat insa ca in cazul Facebook, acest procent este impartit in patru butoane, nu doar in cel pentru Recomandari.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!