HomeStiriOnline › Google+ a atras 50 de milioane de utilizatori in primele doua zile

Google+ a atras 50 de milioane de utilizatori in primele doua zile

26 septembrie 2011 | 12:07
Reteaua de socializare lansata oficial de Google a inregistrat o crestere spectaculoasa in primele doua zile de la lansarea oficiala. In doar doua zile, pe platforma de socializare Google+ s-au inregistrat peste 50 de milioane de utilizatori.
Google+ a atras 50 de milioane de utilizatori in primele doua zile
Daca inainte de lansare Google+ ocupa locul 774 in topul celor mai vizitate site-uri din SUA, la o zi dupa lansare, site-ul de socializare a sarit brusc pe locul 50 cu o crestere de 1.007 la suta, fara a lua in calcul traficul generat de pe device-urile mobile.

Desi Google nu a anuntat oficial datele de trafic, statisticienii sunt siguri ca trendul crescator se va mentine si in urmatorele zile cel putin la acelasi nivel. Estimarile acestora se bazeaza in principal pe faptul ca orice utilizator de Facebook va dori sa isi creeze un cont si in noua retea de socializare.

Astfel se explica modificarile precipitate ale Facebook legate de listele inteligente de prieteni, imbunatatirea optiunilor de confidentialitate dar si o evidentiere cronologica a activitatilor listei de prieteni ce nu par a fi decat un raspuns direct la imbunatatirile aduse de Google+ in segmentul platformelor de socializare.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!