HomeStiriOnline › Google a atras in luna mai peste un miliard de internauti

Google a atras in luna mai peste un miliard de internauti

22 iunie 2011 | 14:20
Conform ComScore, Google a mai doborat un record in luna mai prin atragerea a mai mult de un miliard de utilizatori pe propriul motor de cautare.
Google a atras in luna mai peste un miliard de internauti
Este pentru prima data in istoria Internetului cand un motor de cautare atinge o astfel de masa critica de utilizatori. In ciuda crizei sau a problemelor politice internationale, Google raporteaza cresteri luna de luna a traficului de utilizatori.

De exemplu, in ultimele 12 luni, numarul vizitatorilor unici raportati de Google au fost in crestere in medie cu 8,4%. Desi cifrele vehiculate par impresionante trebuie sa tinem cont de motorul de cautare al Microsoft, Bing, care numai in luna mai a raportat o crestere cu 15 procente si un numar de vizitatori unici de 905 milioane. Desi pare greu de crezut, sentimentul nostru unanim este ca Microsoft este la un pas de a detrona Google in materie de motoare de cautare, este interesant de urmarit momentul.

Conform ComScore, dintre site-urile comerciale Facebook sta cel mai bine cu un numar de vizitatori unici de 714 milioane in luna mai, cifra ce reprezinta o crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut.

Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!