HomeStiriOnline › Google loveste site-urile pirat

Google loveste site-urile pirat

13 august 2012 | 12:23
Google a anuntat o noua modificare a algoritmului motorului sau de cautare, destinata sa acorde mai mare prioritate publicatiilor legale si nu site-urilor ce fac obiectul unor plangeri pentru piraterie.
Google loveste site-urile pirat
"Aceasta schimbare ar trebui sa ajute utilizatorii de internet sa gaseasca mai usor surse de continut legitim si de calitate - fie ca este un cantec difuzat /pe postul public de radio/, o emisiune de televiziune /site-ul de difuzare in streaming/ Hulu sau de muzica pe Spotify".

"Site-urile ce fac obiectul a numeroase cereri de retragere ar putea sa apara in josul paginilor noastre de rezultate", a indicat Singhal.

Site-urile in cauza vor fi totusi prevenite de Google sa raspunda la acuzatiile de piraterie.

Google afirma ca primeste tot mai multe cereri de retragere de continut cotidian - 4,3 milioane in ultimele 30 de zile - decat a primit pe parcursul intregului an 2009, noteaza AFP.

Vicepresedintele Asociatiei studiourilor de la Hollywood /Motion Picture Association of America/, Michael O'Leary, si-a exprimat speranta ca aceasta schimbare ii va tine la distanta pe internauti de site-urile ilegale.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!