HomeStiriOnline › Google si Facebook se dueleaza in retele de socializare

Google si Facebook se dueleaza in retele de socializare

1 iulie 2011 | 11:30
Internetul nu este niciodata saturat de ceva si noua retea de socializare pe care o pregateste Google demonstreaza ca exista viata si dupa Facebook.
Google si Facebook se dueleaza in retele de socializare
Google a trebuit sa suspende inregistrarea de noi utilizatori pentru Google+ in varianta beta. Nimeni nu mai poate fi invitat si cei care au fost invitati nu se mai pot loga.

Serviciul de invitare de prieteni si de creare de noi conturi va fi disponibil periodic, pe masura ce Google va dezvolta reteaua si o va pregati pentru momentul lansarii.

Reactia este mai mult decat pozitiva pentru Google, dar specialistii atrag atentia ca este posibil ca situatia sa ii frustreze pe internauti. Reprezentatii Google nu au oferit cifre despre cati utilizatori a atins reteaua si cati au fost pusi in asteptare.

Facebook insa nu sta degeaba si se pare ca lansarea de la Google ii va prinde cu garda sus. Mark Zuckerberg a anuntat ca Facebook va lansa ceva uimitor saptamana viitoare. Cel mai probabil este vorba despre aplicatia pentru dispozitive mobile, mai exact pentru iPad. Alta varianta vehiculata face referire la un nou serviciu de publicare de imagini pentru iPhone. Iar cea de-a treia varianta sustine ideea unui proiect care se vrea a fi un competitor al lui App Store, Project Spartan.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!