HomeStiriOnline › Google+ va permite companiilor sa isi creeze profile

Google+ va permite companiilor sa isi creeze profile

8 noiembrie 2011 | 13:06
Minunea nu a tinut prea mult. Google a decis sa permita companiilor sa isi creeze pagini promotionale in propria platforma de socializare, Google Plus.
Google+ va permite companiilor sa isi creeze profile
Atat timp cat s-a aflat in perioada de testare, Google+ a dus o politica exclusivista, refuzand companiilor sa isi creeze pagini de promovare sau profile prin intermediul retelei de socializare. Aceasta decizie a fost laudata intens si a convins foarte multi pasionati ai interactiunii sub aceasta forma ca este Google+ este o alternativa excelenta pentru utilizatorii de Facebook, satui de mesajele promotionale.

Din nefericire minunea nu a tinut prea mult si Google anunta ca in curand, companiile sunt libere sa isi creeze profile pentru a isi promova sau a comunica informatii legate de activitatea companiilor. Mai mult, Google+ va integra si o optiune denumita Direct Connect construita special pentru a identifica profilele de companii cat mai rapid.

Cu alte cuvinte, dupa o perioada in care a creat senzatia ca principalul obiectiv este acela de a imbunatati comunicarea intre utilizatorii retelelor de socializare, Google schimba brusc strategia odata ce a atins masa critica de utilizatori numai buna pentru companiile pregatite sa isi inceapa actiunile de PR si marketing online. Mai ales ca noua retea de socializare a adunat sub acelasi acoperis 40 de milioane de utilizatori „curati”.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!