HomeStiriOnline › Hackerii au acum un top! Cine-i cel mai bun din .ro?

Hackerii au acum un top! Cine-i cel mai bun din .ro?

23 august 2011 | 09:54
Era si cazul ca hackerii din toata lumea sa se uneasca, pentru a face un top, actualizat zilnic si cu detalii despre activitate.
Hackerii au acum un top! Cine-i cel mai bun din .ro?
RankMyHack.com este un site dedicat hacker-ilor in care acestia primesc puncte pentru "spargerea" diverselor site-uri, in functie de complexitatea tintei. O adevarata comunitate in care accesul este permis numai dupa verificarea codului cu care au fost atacate alte site-uri, pe scurt, un club exclusivist.

Site-ul apartine, evident, tot unui hacker, Solar, si ofera puncte recompensa pentru atacarea unor pagini rasiste sau apartinand unor universitati, armatei sau oficialitatilor. Solar a afirmat, in cadrul unui interviu prin e-mail, ca a studiat in Marea Britanie in domeniul calculatoarelor si ca, desi este hacker, nu a fost niciodata implicat in fraude.

Ocupantul primului loc pe site este Mudkip, cu o impresionanta activitate, in mai putin de trei saptamani bifand java.com, sohu.com, mynet.com, free.fr, huffingtonpost.com, globo.com si altele.

Printre site-urile care dau punctaj bun se numara si google.com, mozilla.org, yahoo.net.

Din .ro am idenficat, de asemenea, cateva site-uri, bradandrews fiind cel mai activ hacker: mdrl.gov.ro, manager.ro, titrari.ro, dailybusiness.ro, primariatm.ro, poltim.ro (bradandrews), pepsimax.3x.ro (Rafael), infoeducatie.ro (mihaim1980).

Intre doua spargeri, hackerii se pot distra provocandu-se la duel. Cum spuneam, un club exclusivist.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Franco

Franco
7 septembrie 2011, 20:29

am intrat si eu in top.. pe iei baieti :D

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!