HomeStiriOnline › Hackerii vanati de hackeri

Hackerii vanati de hackeri

6 iulie 2011 | 09:32
O noua grupare de hackeri si-a anuntat aparitia. Grupul A-Team insa functioneaza altfel decat alte organizatii de acest gen: nu ataca institutii oficiale si nici companii private, ci vaneaza alti hackeri.
Hackerii vanati de hackeri
Cei vanati sunt cei de la Lulz Security, dovedind ca exista adevar in spatele celebrei expresii "vanatorul devenit vanat".

Faima de care se bucura LulzSec ii face pe multi sa  viseze ca vor deveni, la randul lor, faimosi daca vor reusi sa ii dea in vileag. Lulz Security a atacat, de-a lungul ultimelor luni, CIA, Sony si politia statala din Arizona printre alte companii si institutii.

Desi LulzSec a anuntat ca se destrama, este evident ca FBI si alte agentii isi vor continua investigatia. De data aceasta, se pare, ajutati de alti hackeri.

In acelasi timp, Statele Unite si-au anuntat intentia de a inaspri legile referitoare la infractiunile cibernetice. Multi dintre infractorii cibernetici sunt priviti ca adevarati "haiduci" care patrund in secretele marilor companii si dezvaluie informatiile pe care acestea doresc sa le tina ascunse. In realitate insa, fiecare intruziune este doar o violare a informatiilor personale ale multor utilizatori. Cele mai multe grupari nu au nici un interes de a dezvalui informatii, ci doar de a obtine beneficii financiare directe din urma actiunilor lor.
Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!