HomeStiriOnline › L-a dat in judecata ca i-a rupt inima pe Facebook

L-a dat in judecata ca i-a rupt inima pe Facebook

14 iulie 2011 | 12:34
Suntem pe cale sa asistam la un precedent daca un tribunal american va accepta procesul intentat de o femeie de 50 de ani din SUA.
L-a dat in judecata ca i-a rupt inima pe Facebook
Cheryl Gray (mama singura a unei fetite de 13 ani) din Michigan l-a dat in judecata pe Wylie Iwan, de doar 35 de ani, din Washington, pentru ca i-a rupt inima... pe Facebook.

Cei doi s-au intalnit, se pare, in jocul Mafia Wars (cine zice ca jocurile nu sunt periculoase?) si au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna online, ajungand sa aiba 300 de prieteni in comun si sa stea chiar si 10 ore pe zi impreuna pe Internet. Femeia a cumparat cadouri pentru tanar si chiar si un bilet de avion de aproape o mie de dolari pentru ea ca sa se intalneasca.

Dar cum viata nu este numai lapte si miere sau, mai exact, Facebook nu este numai lapte si miere sau cum vreti voi, barbatul a intalnit pe cineva intre timp si a decis sa incheie asa-zisa relatie de pe Internet. Dupa mesaje neplacute pe care fiecare le-a postat pe peretele celuilalt evident tot pe Facebook, femeia a decis sa il dea in judecata si sa ii ceara 8.386,88 de dolari, reprezentand daune ... sufletesti.. si banii cheltuiti pe cadouri si pe biletul de avion care nu a mai apucat sa fie folosit. Evident, masura a fost luata dupa ce au fost epuizate cele online, printre care si un "hate group" pentru Wylie pe Facebook.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

L-a dat in judecata ca i-a rupt inima pe Facebook

mariana
18 iulie 2011, 11:58

ochii care nu se vad... costa !

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!